Eilen oli loppujen lopuksi mahtava päivä, vaikka alku olikin tahmea... Nousin sängystä väärällä jalalla ja liian myöhään, kun kännykkä ei herättänyt. Tiputin kännykkäni pari päivää sitten, ja sen jälkeen se ei enää ole ollut entisensä.

Olin töissä kymmenen tuntia, plus työmatkat vajaa pari tuntia lisää. Olin kotona vasta kahdeksan aikaan, mutta hyvä niin. Kun kello oli jo paljon, pistin töpinäksi heti. Sain tehtyä paljon enemmän kuin normaalina arki-iltana! Leivoin pizzaa, tiskasin, kävin kaverin luona nopeasti, sitten lähdin juoksemaan, ja suihkun, venyttelejen ja kissan leikityksen jälkeen nukkumaan. Kello oli silloin vähän yli yksitoista. Aivan mahtava olo, ja yllätin itsenikin tehokkuudellani. Pizzasta tuli tosi hyvää, vaikka täytteenä oli ihan perus kinkku-ananas. Sorrun yleensä ruoanlaitossa käyttämään liian monia makuja ja aineksia, ja tuloksena on sekasorto. Yritän opetella yksinkertaisuuteen.

Juoksemista tuli todella ihana olo. Ja tänään on lihakset mukavasti hieman hellänä, tietääpä ainakin että jotain on tullut tehtyä. Miksei liikkumaan tule lähdettyä useammin?

´Tänään olen menossa purjehtimaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Saas nähdä, miten tytön käy.